- først med nyheder om medicin

Persondatapolitik for Neurologisk Tidsskrift

Her kan du læse, hvordan Medicinske Tidsskrifter ApS behandler dine personoplysninger. Vores privatlivspolitik gælder for medicinsketidsskrifter.dk og vores tilknyttede medier: medicinsktidsskrift.dk, onkologisktidsskrift.dk, haematologisktidsskrift.dk, mstidsskrift.dk, diagnostisktidsskrift.dk, neurologisktidsskrift.dk, sundhedspolitisktidsskrift.dk og propatienter.dk. Den omfatter også andre tjenester, Medicinske Tidsskrifter udbyder.

Personoplysninger

Personoplysninger afgivet til os omfatter alle ovennævnte domæner og andre medier og tjenester, Medicinske Tidsskrifter udbyder.

Når du opretter en brugerprofil på Medicinske Tidskrifters websider indsamler vi disse kontaktinformationer: navn, efternavn, e-mail og titel.

Oplysningerne bruger vi til at sikre, at vi overholder ’Bekendtgørelse om reklame mv. for lægemidler’.

Opretter du en brugerprofil på et af Medicinske Tidsskrifters medier, tildeler systemet dig et internt bruger-id. Disse oplysninger vil være gældende for alle Medicinske Tidskrifters domæner og gemmes i en fælles database.

Vi kan indhente personoplysninger i forbindelse med tilmeldinger til konferencer, møder eller andre begivenheder, som vi arrangerer. Vi kan også indsamle personoplysninger til brug for særlig markedsføring, det kan f.eks. være i forbindelse med konferencer, møder, bogudgivelser eller andre tiltag i vores regi.

IP-adresse 

Din IP-adresse hjælper os til at diagnosticere problemer på Medicinske Tidsskrifters servere og til at administrere Medicinske Tidsskrifters webside. Derudover skaffer den os et overblik over Medicinske Tidskrifters brugeres geografiske sammensætning og til at udforme tilbud til potentielle virksomhedskunder.

Statistik

Medicinske Tidsskrifters websteder bruger Joomla og Google Analytics til at genere statistik vedr. besøg på Medicinske Tidsskrifters websteder. Disse services kan lagre cookies i din browser for at indhente information om, hvilke sider du besøger, og hvor lang tid du er på dem.

Cookies

Når du besøger Medicinske Tidsskrifters websteder, vil vi lagre en eller flere cookies i din browser. Der er ingen personlige oplysninger i disse cookies. Læs om Medicinske Tidsskrifters cookie-politik her.

Annoncer

Annoncer på Medicinske Tidsskrifters websteder og i andre af Medicinske Tidskrifters tjenester leveres af den eksterne udbyder Googles Admanager.

Læs mere her.

Kommentarer

I forbindelse med kommentarer til klummer gemmes kun navn og email-adresse. Kommentarer til artikler på Sundhedspolitisk Tidsskrift og Propatienter.dk foregår via Facebooks kommentar-felter. På Propatienter.dk kan brugere kommentere på blogs. Her gemmes selvoplyst navn og email-adresse.

Indlejret indhold fra andre websider

Artikler på vores websider kan omfatte indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler mv.) fra eksterne tjenester. Indlejret indhold fra andre hjemmesider fungerer på samme måde, som hvis du har besøgt den hjemmeside, hvorfra indholdet kommer.

Disse hjemmesider kan altså både bruge cookies, indsamle oplysninger om dig og yderligere indlejre yderligere tredjepartsporing.

Medicinske Tidsskrifters websider kan også bruge skrifttyper fra fremmede leverandører. Disse leverandører bruger ikke cookies men kan indsamle tekniske oplysninger om din browser med det formål at overvåge, om brugeren overholder forretningsbetingelserne. De indsamlede oplysninger indeholder ikke brugerens ip-adresse eller andre personlige oplysninger.

Læs mere om brugen af Google Fonts her 

Videregivelse af persondata

Vi videregiver ikke persondata til tredjepart uden dit udtrykkelige samtykke. Vi kan videregive oplysninger af generel og statistisk karakter til annoncører og andre samarbejdspartnere med det formål f.eks. at dokumentere brug af Medicinske Tidsskrifters websider eller andre tjenester.

Opbevaring af persondata

Medicinske Tidsskrifter vil opbevare personoplysninger, så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt ovenfor.

I forbindelse med levering af Medicinske Tidsskrifters produkter og tjenester vil vi opbevare dine personoplysninger i op til seks år efter afslutning af kundeforhold i henhold til bogføringsloven, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.

Oplysninger i din brugerprofil på Medicinske Tidsskrifters hjemmesider vil blive bevaret, indtil vi modtager anmodning om sletning.

Hvis vi ikke har et aktivt kundeforhold, men du har afgivet samtykke til at modtage henvendelser i forbindelse med markedsføring, vil vi opbevare personoplysninger, indtil du trækker dette samtykke tilbage. Dette forudsætter, at vi ikke i øvrigt er forpligtet til at opbevare personoplysningerne f.eks. i forbindelse med en retlig forpligtelse.

Generelt vil personoplysninger om ikke registrerede kunder blive slettet efter et år, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.

Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.

Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.

Du har en ubetinget ret til at modsætte dig, at vi behandler dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring, herunder målrettet markedsføring.

Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.

Du har ret til at indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Du kan bruge dine rettigheder ved at fremsende e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Husk at oplyse hvilket medie, henvendelsen drejer sig om.

Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du f.eks. har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde – dette afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.

I tilfælde af væsentlige ændringer af denne privatlivspolitik giver vi dig besked via denne hjemmeside og via e-mail, hvis det er muligt. Den til enhver tid gældende version af denne politik kan findes på Medicinske Tidskrifters hjemmeside.

 

Dataansvarlig

Ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:

Medicinske Tidsskrifter
CVR-nummer: 37 21 28 22
Jægersborg Alle 166
2820 Gentofte

Sundhedskultur

  • Populær hospitals-serie slutter med en sidste sæson fuld af overraskelser

    STREAMING: Sundhedsorganisationen WHO har rost dramaserien ´New Amsterdam´ om hospitalsdirektøren Max Goodwins kamp mod bureaukrati, nedskæringer og patienters umyndiggørelse og ulige adgang til sundhedsydelser. Nu er serien tilbage med en ny – men desværre for seriens mange fans også uigenkaldeligt sidste sæson. 

  • Norsk lægeserie tegner kjempebra

    STREAMING: En læge, en uhelbredelig hjernetumor, et år tilbage at leve i, og så går det ellers løs i Viaplays, nye mørke, uforudsigelige og aldeles velspillede dramaserie, R.I.P Henry.

  • Dokumentarserie om køns-operation pirker godt og grundigt til fordomme om køn

    DOKUMENTAR: Mere Milo viser Helle Thorning-Schmidts yngste barn Milo Kinnochs transition og kamp for også fysisk at blive mand. Det er en særdeles simpelt produceret dokumentarserie i seks afsnit, som vises på Feminas hjemmeside. Ikke desto mindre tyder serien til at blive en fin lille og meget fordomsnedbrydende serie, som man kun kan undre sig over ikke produceres af en af de store TV-stationer.

  • Ny TV-serie fra akutafdeling er et underspillet, men stærkt nødråb

    DOKUMENTAR: På akutafdelingen på Slagelse Sygehus hører det til dagens orden, at det vælter ind med flere patienter, end man har plads og personale til. Konsekvenserne er ambulancer i kø, ventetider til stamafdelinger, patienter på gangene, time-outs og et akut-personale, der styrter rundt på gange og stuer for at redde liv. Det dokumenterer en stærk lille mini-serie fra en hæsblæsende akutafdeling.

  • Ny inspirerende fagbog vil lære ergoterapien at bruge naturen

    BØGER: Patienter - og raske - bør tilbydes friluftslivsaktiviteter i grønne omgivelser, uanset om indsatsen har fokus på sundhedsfremme, forebyggelse, rehabilitering eller palliation, anbefaler to ergoterapeuter bag en ny bog om sundhedsindsatser i grønne omgivelser.

  • Sundhedspolitikere bør drage konsekvenser og patienter kan lære af fremragende bog

    BØGER: Journalist Anne Meiniche, der har levet i tæt symbiose med det danske sundhedsvæsen siden et alvorligt trafikuheld for mere end 22 år siden, efterlyser omsorgsparathed fremfor omstillingsparathed i sin nye bog. Bogen er et fremragende indspark, som sundhedspolitikere bør drage konsekvenser af og andre patienter lære af.

    • Chefredaktører
      Kristian Lund
      Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

      Nina Vedel-Petersen
      Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

      Nordisk annoncedirektør
      Marianne Østergaard Petersen
      Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

      Adresse

      Schæffergården
      Jægersborg Alle 166
      2820 Gentofte
      CVR: 37 21 28 22

      Kontakt

      Annoncer
      Kontaktinfo
      Abonnement
      Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
      Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

    • Redaktionschef

      Helle Torpegaard
      Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

      Journalister

      Anne Mette Steen-Andersen - redaktionel udviklingsleder
      Bo Karl Christensen, redaktionsleder
      Signe Juul Kraft - onkologi, hæmatologi, sundhedspolitik
      Nina Bro - sclerose, sundhedspolitik
      Maiken Skeem – hjertekar, sundhedspolitik
      Mads Moltsen - gastroenterologi, onkologi
      Henrik Reinberg Simonsen - almen praksis, allround
      Gurli Marie Kløvedal Hagerup - sundhedspolitik

      Tilknyttede journalister

      Berit Andersen – psykiatri, sundhedspolitik
      Birgit Brunsted - onkologi, hjerte-kar, generelt
      Jette Marinus - respiratorisk
      Maria Cuculiza - kultur, neurologi
      Gorm Palmgren - onkologi
      Marianne Rohweder - overvægt, sundhedspolitik
      Ebbe Fischer - allround
      Natacha Houlind Petersen - allround
      Anne Westh - allround
      Hanna Sigga Madslund - allround
      Stephanie Hollender - allround

      Kommerciel afdeling

      Annoncekonsulent
      Malene Laursen
      Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

      Salgskonsulent, Sverige
      Annika Östholm
      Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

      Webinarer
      Majbritt Laustrup
      Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

      Administrativ koordinator
      Anette Kjer Overgaard
      Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

      Konference koordinator
      Christina Ludvig
      Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

      Research
      Birgitte Gether